fashionista

Kategori: spel

The Sims 4 - Dags att Jobba (PC-Mac) recension

Med The Sims 4 Dags att jobba är det du som bestämmer på jobbet! Kontrollera dina simmar på deras arbetsplats och bestäm om de ska sikta på den stora befordran eller bli jobbets jobbigaste medarbetare. Rädda liv som läkare, plåga dina grannar med onda intentioner som vetenskapsman eller undersök brottsplatser som kriminalpolis. Om du vill bli din egen chef kan du skapa, anpassa och äga dina egna butiker för att till slut bli miljonär. Du bestämmer hur dina simmar ska arbeta.

  • Bli läkare: Du styr sjukhuset! Lev ett spännande liv som läkare på akutmottagningen och spendera dina dagar med att rädda liv. Se bara till att behålla koncentrationen medan du behandlar patienter, hjälper till med barnafödsel och genomför akuta operationer.
  • Bli kriminalpolis: Du bestämmer på polisstationen! Greppa din polisbricka och börja lösa komplicerade mysterier som kriminalpolis. Se vilka hemligheter som kommer till ytan medan du undersöker brottsplatser, förhör andra simmar och jobbar dig upp från aspirant till polischef.
  • Bli vetenskapsman: Du bestämmer på labbet! Använd ditt analytiska superintellekt för att skapa galna uppfinningar. Samla unika provexemplar för att skapa diaboliska kreationer som exempelvis The Sim Ray, och bestäm dig för om du vill använda dina uppfinningar för onda eller goda syften.  

  • Skapa unika butiker: Du bestämmer över ditt företag! Välja på massor av olika butiker som exempelvis bagerier, modebutiker, konstgallerier, bokhandel och mycket, mycket mer. Anpassa varje aspekt av ditt företag i Byggläget och se hur miljonerna börjar rulla in! Välj vad du vill sälja, led dina anställda på det sätt du tycker passar bäst och fjäska för dina kunder för att sälja lite extra.

Prova The Sims 4 online här: http://www.blogroom.se/spel

  • Nya platser: Spendera dina dagar med att rädda liv på sjukhuset, spärra in brottslingar på polisstationen, sök efter utomjordiskt liv på vetenskapslabbet eller smöra för dina kunder på någon av alla de butiker du öppnat!
  • Lär dig nya färdigheter: Lär dig nya färdigheter för att hjälpa dina simmar att skapa ännu mer unika objekt som du kan använda i The Sims 4. Ta det perfekta fotot eller baka och dekorera en kaka med de nya Foto- och bakfärdigheterna. Visa upp dina kreationer och sälj dem för att tjäna några extra simdaler.
  • Upptäck utomjordiskt liv: Utomjordingarna har landat! Ta reda på vilka simmar som verkligen kommer från en annan planet och upptäck den mystiska utomjordiska dimensionen.

Source: http://cdon.se/spel/the_sims_4_-_dags_att_jobba-31892096

Little Big Planet 3 PS3-spel recension

Sackboy och ett nytt gäng med hjältar hoppar in på PlayStation i det största handgjorda äventyret som någonsin skapats.

Rädda hela fantasivärlden.

Sackboy och hans nya vänner Toggle, OddSock och Swoop har unika förmågor som kan användas när du utforskar hela imagisfären och löser mysteriet med planeten Bunkum. Sedan kan du upptäcka de nya fantastiska nivåerna och spelen som LittleBigPlanet-gemenskapen har skapat och delat.

Väck liv i din fantasi med de kraftfulla anpassningsverktygen, och dela sedan med dig av dina skapelser med hela världen med ett tryck på PS4-handkontrollens SHARE-knapp.

I LBP3 färdas Sackboy till den nya planeten Bunkum, ett kreativt paradis där storslagna idéer svävar fram över himlavalvet. Dessvärre råkar Sackboy hjälpa till att släppa lös tre mytiska varelser kallade "titanerna" vars mål är att ödelägga Bunkum och förvandla Newton, världens mest inkompetenta skapare, till ett fruktansvärt monster. För att återställa balansen i världen behöver Sackboy hjälp från Bunkums uråldriga hjältar Toggle, OddSock och Swoop. 

Nya spelbara figurer: Spelet innehåller tre nya spelbara figurer - Toggle, OddSock och Swoop - som alla har egna, unika förmågor. Toggle har två olika former: stor och liten. Stora Toggle är tung och stark och kan tynga ned plattformar och flytta tunga föremål. Lilla Toggle är smidig och snabb och utmärkt på att ta sig in i små hål. OddSock är en snabb och smidig figur som kan hoppa på väggar, medan Swoop kan flyga och sväva i höga hastigheter och lyfta upp saker med sina klor.

Multiplayer för fyra spelare, både online och offline: Spela både äventyrsläget, som skapats enbart med hjälp av spelets skaparverktyg, eller ladda ned någon av alla de banor som användare skapat och samarbeta med upp till fyra spelare i soffan eller online via slumpmässig matchning.

Nya kraftfulla och lättanvända skaparverktyg: Skaparläget har fått en helt ny design med nya kraftfulla verktyg - det går exempelvis att anpassa de fyra spelbara karaktärernas utseenden - vilket kommer att leda till massor av nyskapande användargenererat innehåll från spelets community. Det är även enklare än någonsin att skapa saker tack vare nya tekniska framsteg. Styrplattan på den trådlösa DUALSHOCK®4-handkontrollen gör till exempel den kreativa upplevelsen ännu mer taktil.

Spela slots på http://www-metrobloggen.se/spelaslots

En fräsch upplevelse för nästa generation: PS4-systemet erbjuder bättre funktioner, avancerad spelmekanik och förbättrad grafik med fyra gånger mer högupplösta texturer och förbättrat skärpedjup - allt i full HD, 1080p. LBP3 drar nytta av nyckelfunktionerna i PS4-systemet för att kunna erbjuda spelarna den bästa LBP-upplevelsen hittills.

Dela mer! LBP3 bygger vidare på det starka community som utgör själva hjärtat i serien, och erbjuder spelarna ännu fler sätt att dela med sig av sina upplevelser. Med hjälp av SHARE-knappen på den trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollen kan spelarna nu omedelbart dela med sig av sina senaste bedrifter eller redigera och ladda upp videoklipp direkt från spelet.

Ett sammanhängande community för hela LBP-plattformen: LBP3 ger spelarna på PS4-plattformen tillgång till över 8,5 miljoner redan uppladdade användarbanor, vilket innebär ett enormt, sammankopplat community

Source: http://cdon.se/spel/little_big_planet_3-28036496

Upp