fashionista

Spel Assassin's Creed V (5) Unity (Xbox One)

Förhandsboka Assassin’s Creed Unity och få ”Prussian Pack”, ”Musketeer Pack” och ”Shooter Pack”  som ger dig följande:

Prussian Waistcoat

The Maple Hunting Rifle

Siege of Maastricht Hood

Spanish Cup Hilt Rapier

Leipzig Regiment Hood

Over Under Pistol

 

Paris, 1789. Franska revolutionen har förvandlat den en gång så magnifika staden till ett fruktansvärt slagfält. Kullerstensgatorna har färgats röda av blod från borgare som vänt sig mot den förtryckande aristokratin, och nationen håller på att slitas sönder inifrån. En ung man vid namn Arno ger sig ut på ett otroligt äventyr för att ta reda på vilka krafter som ligger bakom revolutionen. Hans sökande leder honom rakt in i en hänsynslös kamp om nationens öde, och förvandlar honom till en äkta mästerlönnmördare.

 

Det här är Assassin’s Creed® Unity, ett nytt kapitel i den storsäljande serien som har byggts om från grunden för nästa generation med den nya Anvil-motorn. Följ med till franska revolutionen och upplev stormningen av Bastiljen och avrättningen av kung Ludwig XVI som aldrig förr – och hjälp den franska befolkningen att sitt öde i egna händer.

 

Här får du information om gratis spelautomater på nätet - en unik möjlighet att bekanta dig med spelautomater och nätcasinon utan att riskera förluster.

 

EN SKONINGSLÖS HJÄLTE I EN BRUTAL VÄRLD – Spela som Arno, en helt ny sorts lönnmördare som är betydligt mer dödlig än sina förfäder. Slå till mot dina måltavlor med en serie helt nya vapen, bland annat Phantom Blade, en Hidden Blade som kan användas som armborst.

 

HELT NY PARKOUR-, STRIDS- OCH SMYGMEKANIK – Upplev en helt ny nivå av frihet och kontroll över din lönnmördare, allt tack vare den nya Anvil-motorn.

 

- Full rörelsekontroll: Ny parkourmekanik låter dig ta dig fram obehindrat över murar och byggnader.

 

- Ett omgjort stridssystem baserat på teknik, timing och känsla ger en rikare upplevelse.

 

-  Förbättrad smygmekanik med ett nytt smygläge, skyddssystem och nya tekniker för manipulering av folkmassor. Håll dig gömd, följ efter ditt byte och slå till utan förvarning.

 

OMFATTANDE ANPASSNINGSMÖJLIGHETER FÖR ATT FORMA DIN EGEN MÄSTERLÖNNMÖRDARE – Skapa din egen unika spelstil genom att välja vapen, utrustning, klädsel och specialinriktade färdigheter. Välj och vraka från hundratals kombinationer för att bygga upp dina smyg-, strids- och navigeringsmöjligheter från ett omfattande färdighetsträd. Bli den ultimata mästerlönnmördaren.

 

UPPLEV REVOLUTIONENS PARIS SOM ALDRIG FÖRR – Ta dig fram genom en häpnadsväckande öppen stad i full skala, något som bara är möjligt tack vare Anvil-motorn.

 

- Utforska detaljerade inomhusmiljöer och upptäck hemliga katakomber och kloaker.

- Ta dig an förfädersuppdrag, skattjakter, mordmysterier, kontrakt och mycket mer. Staden är full av aktiviteter som kommer att hålla dig upptagen i flera timmar.

- Upplev hur kaotisk den franska revolutionen var när du tar dig fram genom realistiska folkmassor med upp till 5 000 AI-drivna karaktärer.

EN UNIK SAMARBETSUPPLEVELSE SOM DU BARA MÅSTE SPELA – Utöver den storslagna enspelarkampanjen kan du gå ihop med tre andra vänner och uppleva 1700-talets Paris i en öppen onlinevärld.  Utför ambitiösa stötar och följ med på unika berättelsedrivna uppdrag som har utvecklats med samarbete i åtanke. Sabotera en avrättning. Skydda en kejsare. Lönnmörda en tempelriddaragent. Det blir dock inte lätt att vinna. Du och ditt dödliga gäng måste kommunicera, samarbeta och använda er av era varierade färdigheter för att klara av uppdragen och sedan försvinna in i skuggorna.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas